Ефективність використання сільськогосподарської техніки за ґрунтозахисного землеробства з контролем твердості ґрунту - Омельченко, Андрій Андрійович; Omelchenko, Andrii Andriiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Дипломну роботу присвячено дослідженню ступеня ущільнення ґрунту залежно від застосовуваних технологій вирощування сільськогосподарських культур, а також обґрунтуванню та розробці заходів щодо його розущільнення з використанням сучасних елементів цифрового землеробства. Dyplomnu robotu prysviacheno doslidzhenniu stupenia ushchilnennia gruntu zalezhno vid zastosovuvanykh tekhnolohii vyroshchuvannia silskohospodarskykh kultur, a takozh obgruntuvanniu ta rozrobtsi zakhodiv shchodo yoho rozushchilnennia z vykorystanniam suchasnykh elementiv tsyfrovoho zemlerobstva.
Efektyvnist vykorystannia silskohospodarskoi tekhniky za gruntozakhysnoho zemlerobstva z kontrolem tverdosti gruntu
Keywords: сільськогосподарська техніка; silskohospodarska tekhnika; ґрунтозахисне землеробство; gruntozakhysne zemlerobstvo; контроль твердості ґрунту; kontrol tverdosti gruntu; ущільнення ґрунту; ushchilnennia gruntu; цифрове землеробство; tsyfrove zemlerobstvo