Результати апробації системи оцінки добробуту молочних кіз в дрібнотоварних господарствах - Чумак, Станіслав Владиславович; Chumak, S. V.; Чумак, Владислав Олександрович; Chumak, Vladislav; Chumak, V.; Chumak, V. O.; Chumak, V. A. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Застосування обстеження забезпечило крім контролю за станом тварин також і надання уваги окремим елементам утримання та покращення відношення між людиною та тваринами. Вважаємо доцільним ознайомлення та широке впровадження простих та ефективних заходів контролю добробуту молочних кіз серед власників дрібнотоварних ферм. In addition to monitoring the condition of animals, the application of the survey also provided attention to certain elements of keeping and improving the relationship between humans and animals. We consider it expedient to acquaint and widely implement simple and effective measures to control the welfare of dairy goats among small farm owners.
The results of testing the system for assessing the welfare of dairy goats in small farms
Чумак Станіслав Владиславович https://orcid.org/0000-0001-7338-7558 Чумак Владислав Олександрович https://orcid.org/0000-0002-0140-3982
Keywords: система оцінки; evaluation system; добробут; welfare; молочні кози; dairy goats