Удосконалення експлуатаційної ділянки зрошення за рахунок планового водокористування в агрофірмі «Геоцентр» Дніпровського району Дніпропетровської області - Незгурова, Світлана Юріївна; Nezghurova, Svitlana Yuriivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт досліджень – процес водокористування на зрошуваних землях. Предмет досліджень – удосконалення водокористування на ділянці зрошення. Мета дипломної роботи – визначення шляху удосконалення планування водокористування на ділянці зрошення в Агрофірмі «Геоцентр» Дніпровського району Дніпропетровської області. Obiekt doslidzhen – protses vodokorystuvannia na zroshuvanykh zemliakh. Predmet doslidzhen – udoskonalennia vodokorystuvannia na diliantsi zroshennia. Meta dyplomnoi roboty – vyznachennia shliakhu udoskonalennia planuvannia vodokorystuvannia na diliantsi zroshennia v Ahrofirmi «Heotsentr» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Udoskonalennia ekspluatatsiinoi dilianky zroshennia za rakhunok planovoho vodokorystuvannia v ahrofirmi «Heotsentr» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: вода; voda; зрошення сільськогосподарських культур; zroshennia silskohospodarskykh kultur; водокористування; vodokorystuvannia; забезпеченість природного зволоження; zabezpechenist pryrodnoho zvolozhennia; агрофірма; ahrofirma