Удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення управління кадровою безпекою підприємств в умовах трансформаційної економіки - Саванчук, Тетяна Миколаївна; Savanchuk, Tetiana (Національна металургійна академія України, 2020)
Розглянуто удосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення управління кадровою безпекою підприємств в умовах трансформаційної економіки. Improving information and analytical support for personnel security management of enterprises in a transformational economy
Improving information and analytical support for personnel security management of enterprises in a transformational economy
Keywords: кадрова безпека; personnel security; управління; management; інформаційне забезпечення; information support; аналітичне забезпечення; analytical support; інформація; information