Ефективність технології вирощування гусей в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрополімердеталь» Синельниківського району Дніпропетровської області - Полтавський, Сергій Сергійович; Poltavskyi, Serhii Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою роботи було удосконалити ефективність технології вирощування гусей в товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрополімердеталь» Синельниківського району Дніпропетровської області. Metoiu roboty bulo udoskonalyty efektyvnist tekhnolohii vyroshchuvannia husei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahropolimerdetal» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Efektyvnist tekhnolohii vyroshchuvannia husei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahropolimerdetal» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: гусівництво; husivnytstvo; технології вирощування гусей; tekhnolohii vyroshchuvannia husei; продуктивні якості порід гусей; produktyvni yakosti porid husei