Удосконалення логістичного управління операційними процесами в сільськогосподарському підприємстві - Лященко, Олег Анатолійович; Liashchenko, Oleh (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Дослідження ґрунтуються на використанні основних положень системного підходу, монографічного, графічного, економічного та статистичного аналізу (факторний аналіз, кореляційно-регресійний аналіз і т.д.). Були застосовані також конкретні методи наукового дослідження: порівняння, системного аналізу,економіко-математичне моделювання тощо. В роботі опрацьовано пропозиції з розробки та удосконалення логістичного управління окремими операційними процесам на основі сучасних підходів та прогресивного досвіду. Doslidzhennia gruntuiutsia na vykorystanni osnovnykh polozhen systemnoho pidkhodu, monohrafichnoho, hrafichnoho, ekonomichnoho ta statystychnoho analizu (faktornyi analiz, koreliatsiino-rehresiinyi analiz i t.d.). Buly zastosovani takozh konkretni metody naukovoho doslidzhennia: porivniannia, systemnoho analizu,ekonomiko-matematychne modeliuvannia toshcho. V roboti opratsovano propozytsii z rozrobky ta udoskonalennia lohistychnoho upravlinnia okremymy operatsiinymy protsesam na osnovi suchasnykh pidkhodiv ta prohresyvnoho dosvidu.
Udoskonalennia lohistychnoho upravlinnia operatsiinymy protsesamy v silskohospodarskomu pidpryiemstvi
Keywords: логістика; logistics; логістичний менеджмент; logistics management; операційна діяльність; operating activities; логістична система; logistics system; процеси; processes; збутова діяльність; sales activities; принципи логістики; principles of logistics; інтеграція; integration; товарно-матеріальний потік; inventory