Professional communication skills of agricultural universities students - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2019)
The skills for professional communication of students at the university are studied in the work. В роботі розглядаються навички для професійного спілкування студентів в університеті.
Професійні навички спілкування студентів аграрних університетів
Keywords: professional skills; професійні навички; communication; спілкування; student; студент; university; університет