Удосконалення обліку і аудиту розрахунків з дебіторами та управління дебіторською заборгованістю на підприємстві у воєнний час - Чорний, Данііл Сергійович; Chornyi, Daniil (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом кваліфікаційного дослідження є процес виникнення, обліку, аудиту та погашення дебіторської заборгованості на підприємстві. Предмет дослідження є сукупність теоретичних засад, організаційних питань, прикладних аспектів та методичних прийомів обліку, аудиту та управління розрахунками з дебіторами. Мета роботи є аналіз теоретичних і практичних основ обліку та аудиту розрахунків з дебіторами, дослідження управління дебіторською заборгованістю та розробка рекомендацій щодо їх удосконалення в умовах воєнного часу. The object of the qualification study is the process of creation, accounting, audit and repayment of receivables at the enterprise. The subject of the study is a set of theoretical principles, organizational issues, applied aspects and methodological techniques of accounting, auditing and management of settlements with debtors. The purpose of the work is the analysis of the theoretical and practical foundations of accounting and auditing of settlements with debtors, the study of the management of receivables and the development of recommendations for their improvement in wartime conditions.
Improving the accounting and auditing of settlements with debtors and management of receivables at the enterprise during wartime
Keywords: облік; accounting; аудит; auditing; дебіторська заборгованість; accounts receivable; управління; management; розрахунки з дебіторами; accounts with receivers; удосконалення; improvements; воєнний час; wartime