Реконструкція ділянки зрошення в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області - Говоруха, Світлана Олександрівна; Hovorukha, Svitlana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Об’єктом дослідження є сучасний стан існуючої зрошувальної мережі, землі господарства «Чумаки», багатогранність природно-кліматичних та ґрунтових умов Предметом роботи є обґрунтування необхідності реконструкції та оптимальних параметрів зрошувальної мережі в умовах СГ ПП «Чумаки» Дніпровського району Метою даної дипломної роботи є реконструкція зрошувальної мережі в сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» для збільшення інтенсифікації та ефективності сільськогосподарського виробництва. Obiektom doslidzhennia ye suchasnyi stan isnuiuchoi zroshuvalnoi merezhi, zemli hospodarstva «Chumaky», bahatohrannist pryrodno-klimatychnykh ta gruntovykh umov Predmetom roboty ye obgruntuvannia neobkhidnosti rekonstruktsii ta optymalnykh parametriv zroshuvalnoi merezhi v umovakh SH PP «Chumaky» Dniprovskoho raionu Metoiu danoi dyplomnoi roboty ye rekonstruktsiia zroshuvalnoi merezhi v silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» dlia zbilshennia intensyfikatsii ta efektyvnosti silskohospodarskoho vyrobnytstva.
Rekonstruktsiia dilianky zroshennia v silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: дощування; doshchuvannia; реконструкція; rekonstruktsiia; технологія phjityyz nf будівництва; tekhnolohiia phjityyz nf budivnytstva