Удосконалення організації обліку в умовах автоматизації облікових процесів на підприємстві - Казімірчук, Софія Русланівна; Kazimirchuk, Sofiia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є процес організації бухгалтерського обліку на підприємстві в умовах функціонування інформаційних технологій. Предметом дослідження в роботі є сукупність теоретичних положень, методичних підходів, інструментів, організаційних рішень та практичних рекомендацій щодо оптимізації облікових процесів та їх автоматизації на підприємстві. Мета роботи. Виходячи з обраної теми метою кваліфікаційної роботи являється розробити теоретичні положення, методичні підходи та практичні рекомендації щодо оптимізації організації бухгалтерського обліку на підприємстві в умовах автоматизації облікових процесів. The object of the study is the process of organizing accounting at the enterprise under the conditions of functioning information technologies. The subject of research is a set of theoretical provisions, methodological approaches, tools, organizational solutions, and practical recommendations aimed at optimizing accounting processes and their automation at the enterprise. Purpose of the work. Develop theoretical principles, methodological approaches, and practical recommendations for optimizing the organization of accounting at the enterprise in the context of accounting process automation.
Udoskonalennia orhanizatsii obliku v umovakh avtomatyzatsii oblikovykh protsesiv na pidpryiemstvi
Keywords: бухгалтерський облік; accounting; автоматизація облікових процесів; automation of accounting processes; електронний документообіг; electronic document management; реінжиніринг процесів; process reengineering; erp-системи; erp systems; цифровізація обліку; accounting digitalization