Кредитна кооперація як інструмент доступу сільського населення до фінансових ресурсів - Добровольська, Олена Володимирівна; Dobrovolska, Olena (Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського, 2017)
В статті розглянуто питання розвитку сільських кредитних споживчих кооперативів. Сільська кооперація є масовим, демократичним, соціальним рухом, покликаним сприяти підвищенню рівня життя сільського населення, забезпеченню продовольчої безпеки країни і стійкому розвитку сільських територій. Подальший ефективний розвиток сільськогосподарських споживчих кредитних кооперативів пов'язаний із загальним фінансовим благополуччям сільськогосподарських товаровиробників. The article deals with the issues of development of rural credit consumer cooperatives. Rural co-operation is a massive, democratic, social movement, called to promote the living standards of the rural population, ensuring food security of the country and sustainable development of rural areas. Further effective development of agricultural consumer of credit cooperatives is associated with the overall financial well-being of agricultural producers.
Credit co-operation as an instrument of access of rural population to financial resources
Keywords: кооперація; cooperation; фінансові ресурси; financial resources; сільськогосподарські кредитні споживчі кооперативи; agricultural credit consumer cooperatives; сільськогосподарських товаровиробників; agricultural commodity