Дослідження умов роботи в спряженні пластина-статор ротаційного вакуумного насосу індивідуальної доїльної установки - Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn; Дудін, Володимир Юрійович; Dudin, Volodymyr (Національний університет біоресурсів і природовикористання України, 2012)
Проведені теоретичні дослідження умов роботи в парі тертя пластина–статор ротаційного вакуумного насосу з тангенційним розміщенням пластин індивідуальної доїльної установки дали змогу обґрунтовано вибрати матеріал пластини, який може працювати в умовах сухого тертя. Provedeni teoretychni doslidzhennia umov roboty v pari tertia plastyna–stator rotatsiinoho vakuumnoho nasosu z tanhentsiinym rozmishchenniam plastyn indyvidualnoi doilnoi ustanovky daly zmohu obgruntovano vybraty material plastyny, yakyi mozhe pratsiuvaty v umovakh sukhoho tertia.
Doslidzhennia umov roboty v spriazhenni plastyna-stator rotatsiinoho vakuumnoho nasosu indyvidualnoi doilnoi ustanovky
Keywords: доїльна установка; doilna ustanovka; ротаційний вакуумний насос; rotatsiinyi vakuumnyi nasos; пластина; plastyna; показник PV; pokaznyk PV