Еволюція розвитку управлінського консультування - Сичова, Маріна Олексіївна; Sychova, Marina; Байдак, Дарина; Baidak, Daryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Розглянута еволюція розвитку управлінського консультування. Rozghlianuta evoliutsiia rozvytku upravlinskoho konsultuvannia.
The evolution of the development of management consulting
Keywords: консультування як професійна діяльність; consulting as a professional activity; джерела зародження управлінського консультування; sources of management consulting; консультанти з управління; management consultants; консалтинг; consulting