Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикале - Петренко, Дар’я Олексіївна; Petrenko, Daria Oleksiivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою дослідження є розробка технологій борошняних кондитерських виробів із тритикалевого сіяного борошна. Об’єкт дослідження – процес виробництва борошняних кондитерських виробів збагачених тритикалієвим борошном сіяним. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників готових кондитерських напівфабрикатів від кількості введеного борошна зерна тритикале. Metoiu doslidzhennia ye rozrobka tekhnolohii boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv iz trytykalevoho siianoho boroshna. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv zbahachenykh trytykaliievym boroshnom siianym. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv hotovykh kondyterskykh napivfabrykativ vid kilkosti vvedenoho boroshna zerna trytykale.
Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv z dodavanniam boroshna zerna trytykale
Keywords: борошно; boroshno; тритикале; trytykale; кондитерські вироби; kondyterski vyroby; пшениця; pshenytsia; клефковни; klefkovny