Алгоритм формування товарно-збутової політики підприємств АПК - Латиш, А. О.; Latysh, A. O. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Продуманість та алгоритмізованість проведення товарно-збутової політики дозволяє не тільки оптимізувати процес оновлення товарного асортименту підприємства, але й надає можливість орієнтувати загальні напрямки його діяльності та впливати на поточну ситуацію на аграрному ринку. Produmanist ta alhorytmizovanist provedennia tovarno-zbutovoi polityky dozvoliaie ne tilky optymizuvaty protses onovlennia tovarnoho asortymentu pidpryiemstva, ale y nadaie mozhlyvist oriientuvaty zahalni napriamky yoho diialnosti ta vplyvaty na potochnu sytuatsiiu na ahrarnomu rynku.
Alhorytm formuvannia tovarno-zbutovoi polityky pidpryiemstv APK
Keywords: підприємства АПК; pidpryiemstva APK; товарно-збутова політика; tovarno-zbutova polityka; ситуація на аграрному ринку; sytuatsiia na ahrarnomu rynku