Аналіз екологічної небезпеки твердих побутових відходів - Семиліт, Анастасія Олександрівна; Semylit, Anastasiia; Лікаркіна, Анастасія Сергіївна; Likarkina, Anastasiia (My University, 2021)
Для розв’язання проблем поводження з відходами необхідно змінити відношення суспільства до цього питання. Усвідомлене споживання та роздільний збір відходів мають допомогти частково вирішити дану проблему. Інструментом, що може вплинути на зміну відношення населення до питання відходів, є екологічна просвіта. Dlia rozviazannia problem povodzhennia z vidkhodamy neobkhidno zminyty vidnoshennia suspilstva do tsoho pytannia. Usvidomlene spozhyvannia ta rozdilnyi zbir vidkhodiv maiut dopomohty chastkovo vyrishyty danu problemu. Instrumentom, shcho mozhe vplynuty na zminu vidnoshennia naselennia do pytannia vidkhodiv, ye ekolohichna prosvita.
Environmental hazard analysis of solid waste
Keywords: тверді побутові відходи; municipal solid waste; довкілля; environment; екологічна безпека; environmental safety; полігони; landfills; сміттєзвалища; dump