Тьютор як педагогічна спеціальність в системі навчання у сучасному світі - Жеманова, Олена Анатоліївна; Zhemanova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуто поняття тьютор та що включає в себе ця педагогічна діяльність, яку допомогу отримують студенти від тьюторів. Виявили, що тьюторство є невід’ємною частиною навчально-виховного процесу та що є метою тьюторства у навчанні. The concept of a tutor is considered and what this pedagogical activity includes, what help students receive from tutors. Tutoring has been found to be an integral part of the educational process and is the purpose of tutoring in education.
Tutor as a pedagogical specialty in the education system in the modern world
Keywords: освіта; education; тьютор; tutor; мотивація; motivation; педагогічна діяльність; teaching; навчання; learning