Шляхи формування позитивної мотивації до вивчення ділової англійської мови у магістрантів - Резунова, Олена Сергіївна; Rezunova, Olena (Центр міжнародного співробітництва, видавництво "ТК Меганом", 2019)
У статті розглядається сутність поняття «позитивна мотивація до навчання» у педагогічних і психологічних дослідженнях. Основні шляхи підвищення позитивної мотивації до вивчення ділової англійської мови автор вбачає у використанні інтерактивних та мультимедійних технологій навчання, ділових ігор, дебатів, дискусій, групової роботи під час занять. Особливу роль в підвищенні позитивної мотивації магістрантів відіграє можливість застосування отриманих іншомовних знань завдяки участі у закордонних стажуваннях та виробничих практиках. The article examines the essence of the concept of "positive motivation for learning" in pedagogical and psychological research. The author explores the main ways to increase the positive motivation to study Business English in the use of interactive and multimedia learning technologies, business games, debates, discussions, group work during classes. A special role in enhancing the positive motivation of master’s degree students is the possibility of using foreign language knowledge acquired through participation in foreign internships and business practices.
The ways to form a positive motivation of master’s degree students to study business English
Keywords: мотивація; motivation; магістранти; masters; ділова англійська мова; Business English language; інтерактивне навчання; interactive learning; мультимедійні технології; multimedia technologies; дебати; debates; ділова гра; business games; закордонне стажування; foreign internship