Ефективність вирощування кукурудзи на рекультивованих землях в умовах Покровської науково-дослідної станції з рекультивації Нікопольського району Дніпропетровської області - Шевирталов, В.С.; Shevyrtalov, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Предметом дипломної роботи був аналіз показників урожайності гібридів кукурудзи в умовах Покровської НДС рекультивації Нікопольського району Дніпропетровської області, виявлення резервів щодо підвищення урожайності цієї культури в даній зоні. The subject of the thesis was the analysis of yields of maize hybrids in the Pokrovskaya VAT reclamation of Nikopol district of Dnipropetrovsk region, identifying reserves to increase the yield of this crop in this area.
Efektyvnistʹ vyroshchuvannya kukurudzy na rekulʹtyvovanykh zemlyakh v umovakh Pokrovsʹkoyi naukovo-doslidnoyi stantsiyi z rekulʹtyvatsiyi Nikopolʹsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti.
Keywords: кукурудза; corn; гібрид; hybrid; урожайність; yield; рентабельність; profitability