Управління інвестиційною привабливістю підприємства - Бокоч, Олександр Васильович; Bokoch, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Об’єктом дослідження є процеси формування інвестиційних ресурсів та інвестиційної привабливості. Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти управління інвестиційною привабливістю підприємства. Метою дослідження. Мета кваліфікаційної роботи полягає в аналізі та обґрунтуванні організаційно-економічних чинників управління інвестиційною привабливістю підприємства. Для досягнення зазначеної мети вирішені наступні завдання: - розкрито та проаналізовано теоретико-методичні основи процесу управління інвестиційною привабливістю підприємства. Зроблені узагальнюючі висновки і пропозиції; - виявлені та узагальнені основні тенденції розвитку підприємства та практичні аспекти процесу управління інвестиційною привабливістю підприємства; - обґрунтовані рекомендації щодо покращення процесу управління інвестиційною привабливістю підприємства. Obiektom doslidzhennia ye protsesy formuvannia investytsiinykh resursiv ta investytsiinoi pryvablyvosti. Predmetom doslidzhennia ye teoretyko-metodychni ta praktychni aspekty upravlinnia investytsiinoiu pryvablyvistiu pidpryiemstva. Metoiu doslidzhennia. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahaie v analizi ta obgruntuvanni orhanizatsiino-ekonomichnykh chynnykiv upravlinnia investytsiinoiu pryvablyvistiu pidpryiemstva. Dlia dosiahnennia zaznachenoi mety vyrisheni nastupni zavdannia: - rozkryto ta proanalizovano teoretyko-metodychni osnovy protsesu upravlinnia investytsiinoiu pryvablyvistiu pidpryiemstva. Zrobleni uzahalniuiuchi vysnovky i propozytsii; - vyiavleni ta uzahalneni osnovni tendentsii rozvytku pidpryiemstva ta praktychni aspekty protsesu upravlinnia investytsiinoiu pryvablyvistiu pidpryiemstva; - obgruntovani rekomendatsii shchodo pokrashchennia protsesu upravlinnia investytsiinoiu pryvablyvistiu pidpryiemstva.
Upravlinnia investytsiinoiu pryvablyvistiu pidpryiemstva
Keywords: інвестиції; investment; інвестиційна привабливість; investment attractiveness; стратегія; strategy; резерви; reserves; інновації; innovation; підприємство; enterprise