Проблеми облікового забезпечення антикризового управління дебіторською заборгованістю та напрямки їх вирішення в сільськогосподарських підприємствах - Чернецька, О. В.; Chernetsʹka, O.; Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, Halyna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2011)
В статті проаналізований сучасний стан антикризового управління дебіторською заборгованістю в сільськогосподарських підприємствах, визначені проблеми її облікового забезпечення на запропоновані напрямки їх вирішення. In article analyzed the current state of crisis management receivable in agricultural enterprises, identified problems with its account of the proposed areas to solve them.
Problemy oblikovoho zabezpechennya antykryzovoho upravlinnya debitorsʹkoyu zaborhovanistyu ta napryamky yikh vyrishennya v silʹsʹkohospodarsʹkykh pidpryyemstvakh
Keywords: дебіторська заборгованість; accounts receivable; облікове забезпечення; accounting software; антикризову управління; crisis management