Особливості використання регулятору росту Атонік Плюс та фунгіцидів у боротьбі з мілдью на виноградниках в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агросільпром» Дніпровського району Дніпропетровської області - Бухало; Юлія Сергіївна; Bukhalo; Yuliia Serhiivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Результати досліджень спрямовані на виявлення ефективності застосування нових інноваційних препаратів компанії Аріста ЛайфСайенс в боротьбі з найшкідливішою хворобою винограду – мілдью та встановлення впливу захисних заходів на врожай винограду та його якісні характеристики. Rezultaty doslidzhen spriamovani na vyiavlennia efektyvnosti zastosuvannia novykh innovatsiinykh preparativ kompanii Arista LaifSaiens v borotbi z naishkidlyvishoiu khvoroboiu vynohradu – mildiu ta vstanovlennia vplyvu zakhysnykh zakhodiv na vrozhai vynohradu ta yoho yakisni kharakterystyky.
Osoblyvosti vykorystannia rehuliatoru rostu Atonik Plius ta funhitsydiv u borotbi z mildiu na vynohradnykakh v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahrosilprom» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: виноград; vynohrad; мілдью; mildiu; фунгіциди; funhitsydy; схема захисту; skhema zakhystu; технічна ефективність; tekhnichna efektyvnist; врожай; vrozhai; економічна ефективність; ekonomichna efektyvnist; охорона праці; okhorona pratsi