Удосконалення системи управління виробничим потенціалом аграрного підприємства на основі ефективного використання трудових ресурсів - Воронова, Владислава Олегівна; Voronova, Vladyslava Olehivna (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в аналізі теоретико-прикладних основ менеджменту виробничих можливостей сільськогосподарського суб'єкта та обґрунтуванні шляхів його модернізації через раціональне залучення кадрового потенціалу Приватного сільськогосподарського підприємства «Колос» Криворізького району Дніпропетровської області. Meta kvalifikatsiinoi roboty poliahaie v analizi teoretyko-prykladnykh osnov menedzhmentu vyrobnychykh mozhlyvostei silskohospodarskoho subiekta ta obgruntuvanni shliakhiv yoho modernizatsii cherez ratsionalne zaluchennia kadrovoho potentsialu Pryvatnoho silskohospodarskoho pidpryiemstva «Kolos» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
Udoskonalennia systemy upravlinnia vyrobnychym potentsialom ahrarnoho pidpryiemstva na osnovi efektyvnoho vykorystannia trudovykh resursiv
Keywords: удосконалення системи управління; udoskonalennia systemy upravlinnia; використання трудових ресурсів; vykorystannia trudovykh resursiv; управління виробничим потенціалом; upravlinnia vyrobnychym potentsialom