Вплив окремих елементів технології вирощування на врожайність кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Зоря» Синельниківського району Дніпропетровської області - Губа, О. А.; Huba, O. A. (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
В дипломній роботі зазначено: що в результаті виробничих польових досліджень встановлено, що в середньому в умовах ТОВ «Зоря» найбільший рівень врожайності (8,37 т/га) забезпечив гібрид кукурудзи Збруч (табл. 3.3) за сівби при температурі ґрунту + 8 градусів за Цельсієм нормою висіву 70 тис.шт./га. Гібрид кукурудзи Галатея сформував найкращий урожай (8,12 т/га) при сівбі його за температури ґрунту + 10 градусів за Цельсієм нормою висіву 90 тис.шт./га, а підвищені показники урожайності гібриду кукурудзи Гетера отримані на рівні 7,41 т/га при сівбі його при температурі ґрунту (середньодобовій) + 100С нормою висіву 80 тис.шт./га. V dyplomnii roboti zaznacheno: shcho v rezultati vyrobnychykh polovykh doslidzhen vstanovleno, shcho v serednomu v umovakh TOV «Zoria» naibilshyi riven vrozhainosti (8,37 t/ha) zabezpechyv hibryd kukurudzy Zbruch (tabl. 3.3) za sivby pry temperaturi gruntu + 8 hradusiv za Tselsiiem normoiu vysivu 70 tys.sht./ha. Hibryd kukurudzy Halateia sformuvav naikrashchyi urozhai (8,12 t/ha) pry sivbi yoho za temperatury gruntu + 10 hradusiv za Tselsiiem normoiu vysivu 90 tys.sht./ha, a pidvyshcheni pokaznyky urozhainosti hibrydu kukurudzy Hetera otrymani na rivni 7,41 t/ha pry sivbi yoho pry temperaturi gruntu (serednodobovii) + 100S normoiu vysivu 80 tys.sht./ha.
Vplyv okremykh elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na vrozhainist kukurudzy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Zoria» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ефективність; efektyvnist; кукурудза; kukurudza; строк сівби; strok sivby; густота стояння рослин; hustota stoiannia roslyn; структура врожаю; struktura vrozhaiu; врожайність; vrozhainist; охорона праці; okhorona pratsi