Фотоелектричні характеристики кремнієвих сонячних елементів при підвищених температурах - Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Aliiev, Elchyn (Інститут механізації тваринництва НААН України, 2009)
Отримані теоретичні залежності, що дозволяють визначити надійність дійної гуми. Визначено теоретичний час спрацьованості. Otrymani teoretychni zalezhnosti, shcho dozvoliaiut vyznachyty nadiinist diinoi humy. Vyznacheno teoretychnyi chas spratsovanosti.
Fotoelektrychni kharakterystyky kremniievykh soniachnykh elementiv pry pidvyshchenykh temperaturakh
Keywords: доїльне обладнання; doilne obladnannia; дійна гума; diina huma; теорія старіння; teoriia starinnia; спрацьованість; spratsovanist