Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошками - Доценко, В’ячеслав Миколайович; Dotsenko, Viacheslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є розроблення рецептури печива цукрового з додаванням порошків броколі, бурякового та морквяного, орієнтованого на споживачів, які прагнуть до більш здорового харчування та шукають альтернативи традиційним солодощам.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva tsukrovoho z dodavanniam poroshkiv brokoli, buriakovoho ta morkvianoho, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki prahnut do bilsh zdorovoho kharchuvannia ta shukaiut alternatyvy tradytsiinym solodoshcham
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukrovoho pechyva, zbahachenoho ovochevymy poroshkamy
Keywords: борошняні кондитерські вироби; boroshniani kondyterski vyroby; печиво цукрове; pechyvo tsukrove; порошки овочеві; poroshky ovochevi; порошок морквяний; poroshok morkvianyi; порошок буряковий; poroshok buriakovyi; порошок броколі; poroshok brokoli