Методичні підходи щодо оцінки економічного оздоровлення сільськогосподарських підприємств - Ткаченко, Олександр Сергійович; Tkachenko, Оlexander (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуті методичні підходи щодо оцінки економічного оздоровлення сільськогосподарських підприємств. Rozghlianuti metodychni pidkhody shchodo otsinky ekonomichnoho ozdorovlennia silskohospodarskykh pidpryiemstv.
Metodychni pidkhody shchodo otsinky ekonomichnoho ozdorovlennia silskohospodarskykh pidpryiemstv
Keywords: сільськогосподарські підприємства; silskohospodarski pidpryiemstva; оцінка економічного оздоровлення; otsinka ekonomichnoho ozdorovlennia; методичні підходи; metodychni pidkhody