Актуальність бізнес-планування в діяльності сучасних підприємств - Байдак, Ірина Іванівна; Baidak, Irina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Зростає актуальність планування діяльності в умовах ризику і невизначеності тому що саме завдяки плануванню можна проаналізувати майбутню ефективність роботи підприємства, його можливості та перспективи. Zrostaie aktualnist planuvannia diialnosti v umovakh ryzyku i nevyznachenosti tomu shcho same zavdiaky planuvanniu mozhna proanalizuvaty maibutniu efektyvnist roboty pidpryiemstva, yoho mozhlyvosti ta perspektyvy.
Aktualnist biznes-planuvannia v diialnosti suchasnykh pidpryiemstv
Keywords: бізнес-планування; biznes-planuvannia; модернізація виробництва; modernizatsiia vyrobnytstva; ефективність; efektyvnist; залучення інвесторів; zaluchennia investoriv