Розробка фірмового стилю підприємства - Хаванська, Лілія Олегівна; Khavanska, Liliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є дослідження процесу розробки фірмового стилю підприємства і обґрунтування рекламної і фірмової стратегії на базі рекомендацій маркетингових досліджень з метою просування фірмового стилю підприємства.Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu rozrobky firmovoho styliu pidpryiemstva i obgruntuvannia reklamnoi i firmovoi stratehii na bazi rekomendatsii marketynhovykh doslidzhen z metoiu prosuvannia firmovoho styliu pidpryiemstva
Rozrobka firmovoho styliu pidpryiemstva
Keywords: фірмовий стиль; firm style; логотип; logo; інтернет-ресурси; internet-resources; просування бренду; brand shipping; рекламні засоби; advertising; оптимізація витрат; optimizing expenses