Технологічні принципи вирощування молоді риб як зарибку для біомеліоративних заходів на водоймах Придніпров’я - Савон, Михайло Анатолійович; Savon, Mykhailo Anatoliiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою роботи було вивчення технологічних прийомів з вирощування молоді риб як зарибку для біомеліоративних заходів. Metoiu roboty bulo vyvchennia tekhnolohichnykh pryiomiv z vyroshchuvannia molodi ryb yak zarybku dlia biomelioratyvnykh zakhodiv.
Tekhnolohichni pryntsypy vyroshchuvannia molodi ryb yak zarybku dlia biomelioratyvnykh zakhodiv na vodoimakh Prydniprovia
Keywords: зариблення; zaryblennia; технологічні прийоми; tekhnolohichni pryiomy; вирощування молоді риб; vyroshchuvannia molodi ryb; біомеліоративні заходи; biomelioratyvni zakhody