Врожайність та якість зерна різних гібридів кукурудзи на зерно в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Придніпровський Край» Золотоніського району Черкаської області - Макара, Д.Р.; Makara, D. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Встановлено, в середньому за 3 роки досліджень найвищій врожай формували рослини гібрида Дніпровський 187 – 4,09 т/га, трішки меншу врожайність формували рослини гібрида Кадр 267 МВ – 4,08 т/га, а наймеш продуктивні рослини виявилися на гібриді Моналіза 3,95 т/га.Vstanovleno, v serednʹomu za 3 roky doslidzhenʹ nayvyshchiy vrozhay formuvaly roslyny hibryda Dniprovsʹkyy 187 – 4,09 t/ha, trishky menshu vrozhaynistʹ formuvaly roslyny hibryda Kadr 267 MV – 4,08 t/ha, a naymesh produktyvni roslyny vyyavylysya na hibrydi Monaliza 3,95 t/ha.
Vrozhaynistʹ ta yakistʹ zerna riznykh hibrydiv kukurudzy na zerno v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Prydniprovsʹkyy Kray» Zolotonisʹkoho rayonu Cherkasʹkoyi oblasti
Keywords: ТОВ «Придніпровський Край»; LLC "Prydniprovskyi Krai"; кукурудза; corn; гібриди; hybrids; елементи структури врожаю; elements of crop structure; технологія; technology; урожайність; yield