Удосконалення системи оперативного управління виробництвом - Шевченко, Катерина Павлівна; Shevchenko, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Під оперативним управлінням розуміють сукупність дій з управління, що передбачають прийняття дочасних рішень щодо реалізації планів, графіків, завдань, які ґрунтуються на достовірній інформації щодо стану об'єктів виробництва. Оперативне управління потребує реалізації практично усіх функцій менеджменту, що стосуються поточної діяльності підприємства і його структурних підрозділів. Pid operatyvnym upravlinniam rozumiiut sukupnist dii z upravlinnia, shcho peredbachaiut pryiniattia dochasnykh rishen shchodo realizatsii planiv, hrafikiv, zavdan, yaki gruntuiutsia na dostovirnii informatsii shchodo stanu obiektiv vyrobnytstva. Operatyvne upravlinnia potrebuie realizatsii praktychno usikh funktsii menedzhmentu, shcho stosuiutsia potochnoi diialnosti pidpryiemstva i yoho strukturnykh pidrozdiliv.
Udoskonalennia systemy operatyvnoho upravlinnia vyrobnytstvom
Keywords: виробництво; vyrobnytstvo; сукупність дій з управління; sukupnist dii z upravlinnia; оперативне управління; operatyvne upravlinnia; міжнародна конкуренція; mizhnarodna konkurentsiia