Морфометричні показники Treponema cuniculi - Прус, М. П.; Prus, Mikhailo; Дуда, Юлія Вікторівна; Duda, Yuliya; Duda, Y. V.; Duda, J. V.; Duda, Julia; Duda, Y.; Duda, J.; Duda, Yulia; Duda, Yu.; Duda, Yulia V.; et al. (ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, 2023)
У збірці представлено матеріали міжнародної наукової конференції молодих вчених за результатами оригінальних досліджень у галузі природничих наук та освіти. Метою конференції є організація ефективного міжнародного наукового співробітництва із провідними навчальними закладами України та світу; обговорення актуальних проблем природничих наук, спеціальної освіти, педагогіки здоров’язбереження, впровадження STEM та STEАM-освіти. Збірка буде цікавою для біологів, екологів, хіміків, фізиків, фахівців у галузі спеціальної та інклюзивної освіти, викладачів, вчителів, здобувачів вищої освіти. U zbirtsi predstavleno materialy mizhnarodnoi naukovoi konferentsii molodykh vchenykh za rezultatamy oryhinalnykh doslidzhen u haluzi pryrodnychykh nauk ta osvity. Metoiu konferentsii ye orhanizatsiia efektyvnoho mizhnarodnoho naukovoho spivrobitnytstva iz providnymy navchalnymy zakladamy Ukrainy ta svitu; obhovorennia aktualnykh problem pryrodnychykh nauk, spetsialnoi osvity, pedahohiky zdoroviazberezhennia, vprovadzhennia STEM ta STEAM-osvity. Zbirka bude tsikavoiu dlia biolohiv, ekolohiv, khimikiv, fizykiv, fakhivtsiv u haluzi spetsialnoi ta inkliuzyvnoi osvity, vykladachiv, vchyteliv, zdobuvachiv vyshchoi osvity.
Morfometrychni pokaznyky Treponema cuniculi
Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779
Keywords: наукові дослідження; naukovi doslidzhennia; Харківський природничий форум; Kharkivskyi pryrodnychyi forum; природничі науки; pryrodnychi nauky; сучасна біологія; suchasna biolohiia; педагогіка здоров’язбереження; pedahohika zdoroviazberezhennia; спеціальна освіта; spetsialna osvita; STEM; STEM; STEАM-освіта; STEAM-osvita