Основні завдання обліку виробничих запасів в сільськогосподарських кооперативах - Лях, Сергій Сергійович; Liakh, Serhii; Ткаченко, Олександр Сергійович; Tkachenko, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуті основні завдання обліку виробничих запасів в сільськогосподарських кооперативах. Rozghlianuti osnovni zavdannia obliku vyrobnychykh zapasiv v silskohospodarskykh kooperatyvakh.
Osnovni zavdannia obliku vyrobnychykh zapasiv v silskohospodarskykh kooperatyvakh
Keywords: сільськогосподарські кооперативи; silskohospodarski kooperatyvy; облік виробничих запасів; oblik vyrobnychykh zapasiv