Обґрунтування технології застосування альтернативного джерела енергії у селі Капітанівка Бучанського району Київської області - Бойко, Олена Володимирівна; Boiko, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою роботи є розробка обґрунтованої технології застосування альтернативного джерела енергії - сонячної енергетики - у селі Капітанівка з урахуванням місцевих кліматичних, економічних та інфраструктурних особливостей, а також оцінка її ефективності та перспектив впровадження. Metoiu roboty ye rozrobka obgruntovanoi tekhnolohii zastosuvannia alternatyvnoho dzherela enerhii - soniachnoi enerhetyky - u seli Kapitanivka z urakhuvanniam mistsevykh klimatychnykh, ekonomichnykh ta infrastrukturnykh osoblyvostei, a takozh otsinka yii efektyvnosti ta perspektyv vprovadzhennia.
Obgruntuvannia tekhnolohii zastosuvannia alternatyvnoho dzherela enerhii u seli Kapitanivka Buchanskoho raionu Kyivskoi oblasti
Keywords: сонячна енергія; soniachna enerhiia; генерація сонячної енергії; heneratsiia soniachnoi enerhii; сонячні панелі; soniachni paneli