Вимоги до ділових якостей персоналу - Стариковська, Д.; Starykovska, D.; Савенко, Олена Анатоліївна; Savenko, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Теперішній ступінь розвитку економіки будь-якої галузі незалежно від форм власності потребує компетентного, високопрофесійного, планового підходу до вирішення проблем. Економіка держави переживає складний період, який негативно позначається на рівень життя народу, його заможність. Зараз в період логічного, планомірного введення у виробництво найновіших знарядь праці, нової техніки і технології до кадрів поставлені високі правила щодо їх загальноосвітньої підготовки, фахових знань, досвіду роботи в певній галузі, загальної культури. Teperishnii stupin rozvytku ekonomiky bud-yakoi haluzi nezalezhno vid form vlasnosti potrebuie kompetentnoho, vysokoprofesiinoho, planovoho pidkhodu do vyrishennia problem. Ekonomika derzhavy perezhyvaie skladnyi period, yakyi nehatyvno poznachaietsia na riven zhyttia narodu, yoho zamozhnist. Zaraz v period lohichnoho, planomirnoho vvedennia u vyrobnytstvo nainovishykh znariad pratsi, novoi tekhniky i tekhnolohii do kadriv postavleni vysoki pravyla shchodo yikh zahalnoosvitnoi pidhotovky, fakhovykh znan, dosvidu roboty v pevnii haluzi, zahalnoi kultury.
Vymohy do dilovykh yakostei personalu
Keywords: знаряддя праці; znariaddia pratsi; нової технології; novoi tekhnolohii; фахові знання; fakhovi znannia; ділові якості персоналу; dilovi yakosti personalu