Впровадження маркетингових цифрових технологій для розвитку сільськогосподарського підприємства - Артюх, Наталія Олександрівна; Artiukh, Nataliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес впровадження цифрових технологий для розвитку маркетингу на сільськогосподарському підприємстві. Предметом дослідження є процеси та інструменти, що використовуються для інтеграції цифрових технологій у маркетингову діяльність сільськогосподарських підприємств. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення та аналіз ефективності застосування цифрових технологій у маркетинговій діяльності агробізнесу, а також розробка практичних рекомендацій для оптимізації маркетингових стратегій та підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. Obiektom doslidzhennia ye protses vprovadzhennia tsyfrovykh tekhnolohyi dlia rozvytku marketynhu na silskohospodarskomu pidpryiemstvi. Predmetom doslidzhennia ye protsesy ta instrumenty, shcho vykorystovuiutsia dlia intehratsii tsyfrovykh tekhnolohii u marketynhovu diialnist silskohospodarskykh pidpryiemstv. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye vyvchennia ta analiz efektyvnosti zastosuvannia tsyfrovykh tekhnolohii u marketynhovii diialnosti ahrobiznesu, a takozh rozrobka praktychnykh rekomendatsii dlia optymizatsii marketynhovykh stratehii ta pidvyshchennia konkurentospromozhnosti silskohospodarskykh pidpryiemstv.
Vprovadzhennia marketynhovykh tsyfrovykh tekhnolohii dlia rozvytku silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: маркетингове цифрове управління; Digital marketing management; розвиток компанії; company development; інтернет стратегія; Internet strategy; аграрне підприємство; agricultural enterprise; органічний клієнти; organic customers; цифровий маркетинг; digital marketing; соціальні мережі; social media