Організаційно-економічне забезпечення ефективного розвитку підприємства - Єременко, Євген Олександрович; Yeremenko, Yevhen (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є стан господарської діяльності ТОВ «ДВК АЛЬЯНС» Синельниківського району. Предметом дослідження є сукупність організаційно-економічних відносин, що виникають у процесі виробництва, зберігання і реалізації сільськогосподарської продукції та впливають на ефективність функціонування підприємств. Мета кваліфікаційної роботи. Розробка науково-методичних і практичних рекомендацій з виявлення та освоєння організаційних та економічних резервів підвищення ефективності функціонування підприємства. Obiektom doslidzhennia ye stan hospodarskoi diialnosti TOV «DVK ALIaNS» Synelnykivskoho raionu. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist orhanizatsiino-ekonomichnykh vidnosyn, shcho vynykaiut u protsesi vyrobnytstva, zberihannia i realizatsii silskohospodarskoi produktsii ta vplyvaiut na efektyvnist funktsionuvannia pidpryiemstv. Meta kvalifikatsiinoi roboty. Rozrobka naukovo-metodychnykh i praktychnykh rekomendatsii z vyiavlennia ta osvoiennia orhanizatsiinykh ta ekonomichnykh rezerviv pidvyshchennia efektyvnosti funktsionuvannia pidpryiemstva.
Orhanizatsiino-ekonomichne zabezpechennia efektyvnoho rozvytku pidpryiemstva
Keywords: підприємство; Enterprise; розвиток; development; ефективність; efficiency; фактор; factor; діяльність; activity; стратегічний розвиток; strategic development