Аналіз яблучних чіпсів - Петрушина, Галина Олександрівна; Petrushyna, Halyna; Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Швець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Провели визначення кількості вітаміну С та загальної кислотності титриметричним методом яблучних чіпсів, виготовлених із яблучного жмиху. The amount of vitamin C and total acidity in apple chips made from apple cake was determined by the titrimetric method.
Analysis of apple chips
Keywords: яблучні чіпси; apple chips; кислотність; acidity; вітамін С; vitamin C; аналіз; analysis