Спосіб підвищення продуктивності курей-несучок яєчного напряму - Чорний, Микола Васильович; Chornyi, Mykola Vasylovych; Ізмайловіч, Інєса Броніславівна; Izmailovich, Iniesa Bronislavivna; Садомов, Мікалай Аляксандровіч; Sadomov, Mikalai Aliaksandrovich; Якімовіч, Мікалай Мікалаєвіч; Yakimovich, Mikalai Mikalaievich; Антоненко, Петро Павлович; Antonenko, Petro; Antonenko, P. P.; Antonenko, P.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Спосіб підвищення продуктивності курей-несучок яєчного напряму, полягає в тому, що в раціоні курей-несучок дефіцит амінокислоти метіонін компенсують за рахунок додаткового введення амінокислотної кормової добавки L-гомосерин у кількості на 0,1 % більше норми метіоніну. Sposib pidvyshchennia produktyvnosti kurei-nesuchok yaiechnoho napriamu, poliahaie v tomu, shcho v ratsioni kurei-nesuchok defitsyt aminokysloty metionin kompensuiut za rakhunok dodatkovoho vvedennia aminokyslotnoi kormovoi dobavky L-homoseryn u kilkosti na 0,1 % bilshe normy metioninu.
Sposib pidvyshchennia produktyvnosti kurei-nesuchok yaiechnoho napriamu
Антоненко Петро Павлович https://orcid.org/0000-0003-1469-0121 Похил Володимир Іванович https://orcid.org/0000-0002-2994-879X Cанжара Роман Андрійович https://orcid.org/0000-0002-7660-2476 Милостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813 Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734
Keywords: продуктивність курей-несучок; produktyvnist kurei-nesuchok; підвищення продуктивності курей-несучок; pidvyshchennia produktyvnosti kurei-nesuchok; годівля курей; hodivlia kurei