Світове рибне господарство - Губанова, Надія Леонідівна; Gubanova, Nadiia; Hubanova, Nadiia; Gubanova, N.; Gubanova, N. L.; Gubanova, Nadezhda; Hubanova, N. L.; Hubanova, N.; Новіцький, Роман Олександрович; Novitsky, R. A.; Novitsky, R. O.; Novitskiy, R. A.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Конспект лекцій з дисципліни «Світове рибне господарство» призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура». Об’єм представленого матеріалу (8 лекцій з питаннями для самоконтролю) відповідає робочій навчальній програмі дисципліни, є оптимальним для кращого і швидкого засвоєння здобувачами, теми обрано із розрахунку практичного застосування знань та навичок у ході викладання в закладах вищої освіти. Konspekt lektsii z dystsypliny «Svitove rybne hospodarstvo» pryznachenyi dlia zdobuvachiv druhoho (mahisterskoho) rivnia vyshchoi osvity zi spetsialnosti 207 «Vodni bioresursy ta akvakultura». Obiem predstavlenoho materialu (8 lektsii z pytanniamy dlia samokontroliu) vidpovidaie robochii navchalnii prohrami dystsypliny, ye optymalnym dlia krashchoho i shvydkoho zasvoiennia zdobuvachamy, temy obrano iz rozrakhunku praktychnoho zastosuvannia znan ta navychok u khodi vykladannia v zakladakh vyshchoi osvity.
Svitove rybne hospodarstvo
Губанова Надія Леонідівна https://orcid.org/0000-0003-0617-2498 Новіцький Роман Олександрович https://orcid.org/0000-0001-9373-5759
Keywords: рибне господарство України; rybne hospodarstvo Ukrainy; світове рибне господарство; svitove rybne hospodarstvo; риба; ryba; морепродукти; moreprodukty; світове рибальство; svitove rybalstvo; аквакультура; akvakultura