Сучасний стан, проблеми і перспективи використання хвойних рослин в озелененні закладів освіти міста Дніпро - Кондратенко, Поліна Олександрівна; Kondratenko, Polina Oleksandrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2025)
Метою роботи було дослідження сучасного стану та ступеню використання хвойних рослин в озелененні закладів освіти міста Дніпро, вивчення та виявлення проблем і з'ясування перспектив використання цих рослин на територіях міських освітніх дитячих установ, аналіз життєвих форм рослин, визначення їх життєвого стану та надання рекомендацій щодо перспектив залучення хзвойних рослин до системи озеленення територій дитячих освітніх закладів. Metoiu roboty bulo doslidzhennia suchasnoho stanu ta stupeniu vykorystannia khvoinykh roslyn v ozelenenni zakladiv osvity mista Dnipro, vyvchennia ta vyiavlennia problem i ziasuvannia perspektyv vykorystannia tsykh roslyn na terytoriiakh miskykh osvitnikh dytiachykh ustanov, analiz zhyttievykh form roslyn, vyznachennia yikh zhyttievoho stanu ta nadannia rekomendatsii shchodo perspektyv zaluchennia khzvoinykh roslyn do systemy ozelenennia terytorii dytiachykh osvitnikh zakladiv.
Suchasnyi stan, problemy i perspektyvy vykorystannia khvoinykh roslyn v ozelenenni zakladiv osvity mista Dnipro
Keywords: рекомендації; rekomendatsii; хвойні рослини; khvoini roslyny; дитячі освітні заклади; dytiachi osvitni zaklady; озелененя міст; ozelenenia mist; проблеми і перспективи використання видів хвойних рослин; problemy i perspektyvy vykorystannia vydiv khvoinykh roslyn