Інформаційно-консультаційні послуги в сільському господарстві: досвід країн з розвиненою економікою - Бондарчук, Наталія Володимирівна; Bondarchuk, Nataliya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
В статті досліджено формування етапів процесу інформаційно-консультаційного обслуговування в сільському господарстві, проаналізовано існуючі моделі організації інформаційно-консультаційних служб в розвинених країнах, вказано їх переваги та недоліки. V statti doslidzheno formuvannya etapiv protsesu informatsiyno-konsulʹtatsiynoho obsluhovuvannya v silʹsʹkomu hospodarstvi, proanalizovano isnuyuchi modeli orhanizatsiyi informatsiyno-konsulʹtatsiynykh sluzhb v rozvynenykh krayinakh, vkazano yikh perevahy ta nedoliky.
Informatsiyno-konsulʹtatsiyni posluhy v silʹsʹkomu hospodarstvi: dosvid krayin z rozvynenoyu ekonomikoyu
Keywords: послуга; posluha; інформація; informatsiya; інформаційно-консультаційні послуги; informatsiyno-konsulʹtatsiyni posluhy; інформаційно-консультаційна служба; informatsiyno-konsulʹtatsiyna sluzhba; моделі організації інформаційно-консультаційних служб; modeli orhanizatsiyi informatsiyno-konsulʹtatsiynykh sluzhb