Продуктивні та етологічні особливості корів - Лесновська, Олена Володимирівна; Lesnovska, O. V.; Lesnovskay, O. V.; Lesnovska, E. V.; Lesnovskay, E. V.; Lesnovska, O. W.; Lesnovska, E. W.; Lesnovskay, O. W.; Lesnovska, O. W.; Lesnovska, Olena; Lesnovskaya, O. V.; Lesnovska, O.; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Дослідженнями встановлено позитивний вплив використання амінокислотного вітамінно-мінерального преміксу в структурі раціонів годівлі корів української чорно-рябої молочної породи на продуктивні якості та етологічні особливості тварин. Studies have established a positive effect of use amino acid vitamin-mineral premix in the structure of feeding rations of Ukrainian cows black and spotted dairy breed on productive qualities and ethological features of animals.
Productive and ethological features of cows
Лесновська Олена Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-9027-6734
Keywords: етологічні особливості; ethological features; корови; cows; годівля; feeding; премікс; premix; продуктивність; productivity