Корпоративна культура як інструмент менеджменту аграрних кооперативів - Лебеденко, Олеся Василівна; Lebedenko, Olesya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Корпоративну культуру можна вважа-ти інструментом менеджменту, що дозволяє ефективно керувати персо-налом, підвищувати конкурентоспроможність аграрного кооперативу. Формування аграрним кооперативом позитивної корпоративної культури обумовлює сприятливі перспективи його майбутньої діяльності, ефективність прийняття управлінських рішень та результативність роботи. Korporatyvnu kulturu mozhna vvazha-ty instrumentom menedzhmentu, shcho dozvoliaie efektyvno keruvaty perso-nalom, pidvyshchuvaty konkurentospromozhnist ahrarnoho kooperatyvu. Formuvannia ahrarnym kooperatyvom pozytyvnoi korporatyvnoi kultury obumovliuie spryiatlyvi perspektyvy yoho maibutnoi diialnosti, efektyvnist pryiniattia upravlinskykh rishen ta rezultatyvnist roboty.
Corporate culture as a tool for managing agricultural cooperatives
Keywords: корпоративна культура; corporate culture; менеджмент; management; управління персоналом; personnel management; аграрний кооператив; agrarian cooperative