Вплив на продуктивність сортів пшениці озимої строків сівби в умовах фермерського господарства «Роксолана» Нікопольського району Дніпропетровської області - Іванова, Л.І.; Ivanov, L. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Встановлено, всі випробувані сорти мають високі економічні показники, на це вказує рівень рентабельності, що складає по сортам Леля – 143,7 %, Селянка – 129,7%. Умовно чистий прибуток, відповідно, також отримали на ділянках де висівали сорт Леля – 20540 грн/на, а у Селянка – 18419 грн/га. Vstanovleno, vsi vyprobuvani sorty mayutʹ vysoki ekonomichni pokaznyky, na tse vkazuye rivenʹ rentabelʹnosti, shcho skladaye po sortam Lelya – 143,7 %, Selyanka – 129,7%. Umovno chystyy prybutok, vidpovidno, takozh otrymaly na dilyankakh de vysivaly sort Lelya – 20540 hrn/na, a u Selyanka – 18419 hrn/ha.
Vplyv na produktyvnistʹ sortiv pshenytsi ozymoyi strokiv sivby v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «Roksolana» Nikopolʹsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: ФГ «Роксолана»; FG "Roksolana"; пшениця озима; winter wheat; сорти; varieties; строк сівби; sowing period; норма висіву; sowing rate