Обґрунтування параметрів енергозберігаючої системи вентиляції птахівничих приміщень - Дубенець, Павло Сергійович; Dubenets, Pavlo Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Робота складається з 5 розділів: огляд, теоретична частина, програма та методика експериментальних досліджень, їх результати, охорона праці та економіка. Результат проведених досліджень – розроблено теплоутиліза-тор на основі перехресного полімерного теплообмінника. Robota skladaietsia z 5 rozdiliv: ohliad, teoretychna chastyna, prohrama ta metodyka eksperymentalnykh doslidzhen, yikh rezultaty, okhorona pratsi ta ekonomika. Rezultat provedenykh doslidzhen – rozrobleno teploutyliza-tor na osnovi perekhresnoho polimernoho teploobminnyka.
Obgruntuvannia parametriv enerhozberihaiuchoi systemy ventyliatsii ptakhivnychykh prymishchen
Keywords: падіння тиску; padinnia tysku; вентиляція; ventyliatsiia; теплообмінник; teploobminnyk; теплоутилізація; teploutylizatsiia