Вплив препаратів на укорінення і розвиток суниці садової в умовах сільськогосподарського приватного підприємства "Чумаки" Дніпровського району Дніпропетровської області - Шапошнікова, Ганна Сергіївна; Shaposhnikova, Hanna Serhiivna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Суниця садова – це одна з провідних культур у ягідництві. Її цінують за скороплідність, високу щорічну врожайність, раннє дозрівання, харчову цінність та лікувально-дієтичні якості ягід. До того ж вона економічно вигідна культура, оскільки витрати на її вирощування завдяки високій врожайності окупаються за короткий термін. Sunytsia sadova – tse odna z providnykh kultur u yahidnytstvi. Yii tsinuiut za skoroplidnist, vysoku shchorichnu vrozhainist, rannie dozrivannia, kharchovu tsinnist ta likuvalno-diietychni yakosti yahid. Do toho zh vona ekonomichno vyhidna kultura, oskilky vytraty na yii vyroshchuvannia zavdiaky vysokii vrozhainosti okupaiutsia za korotkyi termin.
Vplyv preparativ na ukorinennia i rozvytok sunytsi sadovoi v umovakh silskohospodarskoho pryvatnoho pidpryiemstva "Chumaky" Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: вкорінювач; vkoriniuvach; садова суниця; sadova sunytsia; укорінення; ukorinennia; коренеутворення; koreneutvorennia; стимуляція росту кореневої системи; stymuliatsiia rostu korenevoi systemy