Ефективність забезпечення водою на зрошення виробничої дільниці №1 Магдалинівського відділення Регіонального офісу водних ресурсів у Дніпропетровській області - Гриценко, Алла Валеріївна; Hrytsenko, Alla Valeriivna (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Метою роботи було дослідження ефективності використання насосно-силового обладнання та гідротехнічних споруд при подачі води на полив водокористувачам виробничою дільницею №1 Магдалинівського відділення РОВР. Metoiu roboty bulo doslidzhennia efektyvnosti vykorystannia nasosno-sylovoho obladnannia ta hidrotekhnichnykh sporud pry podachi vody na polyv vodokorystuvacham vyrobnychoiu dilnytseiu №1 Mahdalynivskoho viddilennia ROVR.
Efektyvnist zabezpechennia vodoiu na zroshennia vyrobnychoi dilnytsi №1 Mahdalynivskoho viddilennia Rehionalnoho ofisu vodnykh resursiv u Dnipropetrovskii oblasti
Keywords: використання гідротехнічних споруд; vykorystannia hidrotekhnichnykh sporud; забезпечення водою; zabezpechennia vodoiu; зрошення; zroshennia; використання насосно-силового обладнання; vykorystannia nasosno-sylovoho obladnannia