Мотивації професійної діяльності державних службовців в умовах модернізації інституту державної служби - Омелян, Ольга Андріївна; Omelian, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Аналіз нормативно-правового забезпечення функціонування системи мотивації праці державних службовців дозволив дослідити стан сучасної мотивації праці в органах виконавчої влади та узагальнити основні проблеми в цій сфері. Analiz normatyvno-pravovoho zabezpechennia funktsionuvannia systemy motyvatsii pratsi derzhavnykh sluzhbovtsiv dozvolyv doslidyty stan suchasnoi motyvatsii pratsi v orhanakh vykonavchoi vlady ta uzahalnyty osnovni problemy v tsii sferi.
Motyvatsii profesiinoi diialnosti derzhavnykh sluzhbovtsiv v umovakh modernizatsii instytutu derzhavnoi sluzhby
Keywords: державна служба; civil service; державний службовець; civil servant; мотив; motive; потреба; need; стимул; incentive; мотивація; motivation; мотивація праці державних службовців; labor motivation of civil servants